Informasi Company

1

Judin Industrial Co., Ltd. karo investasi Hong Kong lan latar mburi teknologi, wis sing spesialisasine ing prodhuksi monofilaments kualitas kanggo Taman, construction, tetanèn, breeding lan wilayah liyane kanggo werna-werna negara wiwit taun 2000. We wis dadi pelopor ing lapangan monofilament industri extrusion.
Ing wektu iki, kita wis katon ing tarif ulang kanggo nambah produk beda lan karo tekane nyedhaki anyar saka RDF (Nolak bakar Asalé) lan SRF (kasebut Mbalekake bakar) pasar kang, iku dijaluk kita katon luwih menyang media naleni alternatif lan produk liyane sustainable .

2 3

Sajrone riset kita, kita ketemu sing Hukuman sing saiki lagi mbayar ing EU kanggo "kabel disambungake" lan kebungkus bales sing presented, kang biaya unwelcome kanggo kontraktor.
Kalih taun uji, kita dibukak sumber saka Plastic Wire menyang pasar Baling kabel. We saiki Pabrik lan disebaraké ing keluwihan saka 90 Ton (taun 400 X 235 kg Reels / 40'feet wadhah) saben sasi kanggo saiki clients.Our Judin kabel baling plastik diekspor liyane negara, kaya UK, Ireland, Norway, Australia, Italia, Jepang , Korea.Poland.Thailand etc.

We are looking nerusake kanggo kerjasama malah luwih karo pelanggan jaban rangkah adhedhasar keuntungan Teknologi. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
Kanggo ngrembug syarat tartamtu mangga nelpon 0086-13586680186 utawa yen seneng email info@judin-line.com
Uga welcome kanggo ngunjungi pabrik sandi.


WhatsApp Online Chat !