Steel spool Packing Plastik Baling Wire

Short Description:

  • 4 x 4 mm Wire monofilament Engineering
  • Strength tensile dhuwur
  • Becik kanggo RDF bailing
  • Kasedhiya ing tebih bespoke lan ukuran standar

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai utawa Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    RDF, utawa Nolak bakar Asalé, nggunakake teknologi sing mrodhuksi energi saka sampah sing cocog kanggo ulang tradisional. Pangling sing perlu kanggo kabel baling sing cocok kanggo RDF, kita dikembangaké ing produk kang cocok kanggo baling sampah kanggo tujuan sanyatanipun.

    Nalika baling lan strapping sampah ngalangi sanyatanipun, kabel baja baling tradisional kudu dibusak sadurunge proses pembakaran wiwit. Iki pegawe intensif lan larang regane.

    Kita anyar JUDIN Plastic Wire istimewa mantep lan diprodhuksi dening Judin bisa obaran sak proses sanyatanipun nyediakake Nilai calorific.

    Size: 4mm x 4mm
    Material: PET
    Length saben Koil: 13000 m
    Bobot per meter: 0,018 kg
    Cakramanggilingan Roll: φ 550 x 270mm
    break tensile ing siji dawa: 5000 N
    break tensile ing bunder karo iket: 4800 N
    Elongation ing break ing siji dawa: 15%
    Elongation ing break karo iket: 9%

    Bales bisa dimuat ing geni kanthi kebungkus tanpa melu-melu kang biso irit wektu lan dhuwit dening Ngapikake sistem Processing.

    Diwenehake ing 13000 reels Meter, bobote namung 235 kg, kang padha karo kira-kira 750 kg saka kabel baja. Mulane nalika cekap menyang RDF / SRF Baler karo pigura tertutup feed (kang kasedhiya kanggo supaya) jawab lan tabungan pegawe dijupuk ijolan Reels wis Ngartekno suda, kang manfaat kanggo ing operatives.

    Saben Reel biasane bakal gawé 2800 bales (adhedhasar ukuran bale saka 1.2m X 1m X 1m) lan bakal nyimpen cacahé wektu kanggo operatives. The Judin Plastic Wire wis galur padha bejat kanggo tensile kurang kabel baja lan stabil / API dienggo.

    Panggunaan JUDIN Plastic Wire negates penalti saiki kang levied dening mayoritas incinerators EU njupuk kabel baja saka pawon sing, saéngga adoh prodhuksi tabungan biaya.

    Klien nggunakake JUDIN Plastic Wire bakal mbukak luwih lokasi / kesempatan kanggo proses materi sing.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !