• 93
  • banner1-2
  • banner1-1

балирање жица

нашите услуги

Погледнете зошто милиони професионалци ни го одберете. Од нашата богата историја и докажани перформанси нашиот фокус на иновациите и технологијата.

JUDIN ПРОИЗВОДИ

  • 121asd
  • фа
  • Договор се

Judin Индустриски копродукции, Ltd, со инвестирање во Хонг Конг и технологија позадина, биле специјализирани за производство на високо квалитетни монофиламенти за градината, градежништвото, земјоделството, одгледувањето и други области за различни земји од 2000 година станавме пионер во областа на монофиламент истиснување индустрија.
Во ова време, видовме стапки на рециклирање за различни производи се зголеми и со прилично последните доаѓањето на RDF (Одбиваат Добиени гориво) и SRF (Назначена Обнови гориво) на пазарот, тоа предизвика нас да се погледне понатаму во алтернативни врзување медиуми и поодржливи производи .

WhatsApp Online Chat !