• 93
  • banner1-2
  • banner1-1

baling Wire

Shërbimi ynë

Shih pse miliona e profesionistëve zgjidhni na. Nga historinë tonë të pasur dhe të performancës provuar në fokusin tonë në inovacion dhe teknologji.

PRODUKTET Judin

  • 121asd
  • fa
  • fafa

Judin Industrial Co, Ltd me Hong Kong investime dhe sfond të teknologjisë, kanë qenë të specializuar në prodhimin e monofilamentësh cilësi të lartë për kopsht, ndërtim, bujqësi, edukate dhe fusha të tjera për vende të ndryshme që nga viti 2000. Ne kemi bërë një pionier në fushën e monofilament industria nxjerrje.
Në këtë kohë, ne kemi parë normat e riciklimit për të ndryshëm rritjen e produkteve dhe me ardhjen në mënyrë të drejtë të fundit të RDF (Refuzoj Karburanti rrjedh) dhe SRF (të specifikuara Karburanti nxirren) të tregut, ajo na bëri të shikojmë më tej në media alternative e barazimit dhe produktet më të qëndrueshme .

WhatsApp Online Chat !