Émbaran parusahaan

1

Judin Industrial Co., Ltd. kalawan investasi Hongkong jeung latar téhnologi, geus specializing dina ngahasilkeun monofilaments kualitas luhur keur taman, konstruksi, tatanén, pembibitan sarta wewengkon séjén pikeun sagala rupa nagara saprak 2000. Urang geus jadi pelopor dina widang monofilament industri Tonjolan.
Dina ieu waktos, urang geus katempo ongkos daur ulang keur nambahanana produk béda jeung jeung Advent cukup panganyarna ngeunaan RDF (ingkar Suluh Asalna) jeung SRF (nosuchactiontext pulih Suluh) pasar urang, éta ditanya kami kasampak salajengna kana média tying alternatif jeung produk leuwih sustainable .

2 3

Salila ieu panalungtikan urang, urang manggihan yén hukuman ayeuna keur mayar di EU pikeun "kawat dihijikeun" sarta dibungkus bales nu dibere, nu mangrupa biaya unwelcome pikeun kontraktor.
Handap dua taun percobaan, urang dibuka supply Plastik Kawat ka pasar Baling kawat. Urang ayeuna rancang jeung ngadistribusikaeun dina kaleuwihan 90 ton (circa 400 X 235 kg Reels / 40'feet wadahna) per bulan ka ayeuna clients.Our Judin kawat baling palastik diékspor langkung nagara, kawas Inggris, Irlandia, Norwégia, Australia, Italia, Jepang , Korea.Poland.Thailand jsb

Kami néangan maju ka koperasi malah leuwih gede jeung konsumén luar negeri dumasar kana kauntungan silih. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep.
Keur ngabahas syarat tinangtu anjeun punten nelepon 0086-13586680186 atanapi lamun resep email info@judin-line.com
ogé ngabagéakeun ka didatangan pabrik abdi.


WhatsApp Online Chat !