Baja Spool paking Plastik Baling Kawat

Pondok Description:

  • 4 x 4 mm Kawat Monofilament Plastik
  • Kakuatan tensile tinggi
  • Idéal pikeun RDF Bailing
  • Sadia dina tebih bespoke sarta ukuran baku

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    RDF, atanapi nolak BBM Asalna, ngagunakeun téhnologi nu ngahasilkeun énergi tina runtah anu geus teu cocog pikeun daur ulang tradisional. Recognizing butuh hiji kawat baling anu cocog pikeun RDF, urang mekarkeun produk nu cocog pikeun baling runtah pikeun tujuan incineration.

    Nalika baling na strapping runtah solid keur incineration, kawat baja baling tradisional kudu dihapus saméméh prosés ngaduruk dimimitian. Ieu kuli intensif tur ongkosna mahal.

    Urang anyar JUDIN Plastik Kawat éksklusif ngadegkeun tur dijieun ku Judin bisa kurban mangsa proses incineration nyadiakeun nilai calorific.

    ukuran: 4mm x 4mm
    bahan: pepet
    Panjangna per coil: 13000 m
    Beurat per méter: 0,018 kg
    Dimensi Roll: φ 550 x 270mm
    putus Tensile on hiji panjangna: 5000 N
    putus Tensile di bunderan kalawan cangreud: 4800 N
    Elongation di break on hiji panjangna: 15%
    Elongation di break kalawan cangreud: 9%

    Bales bisa dimuat ka electric pinuh dibungkus tanpa intervensi nu nyata bakal ngahemat waktos jeung duit ku ngaronjatkeun sistem ngolah.

    Disadiakeun di 13000 reels Méter, timbangan ukur 235 kg, nu sarua jeung kurang leuwih 750 kg kawat baja. Kituna lamun dipasangan ka RDF / SRF Baler jeung pigura proprietary feed (nu sadia kana tatanan) penanganan jeung tabungan kuli dicandak ka tukeur Reels geus nyata ngurangan, nu mangrupakeun kauntungan ka operatives.

    Unggal Reel ilaharna bakal ngahasilkeun 2800 bales (dumasar kana ukuran bale of 1.2m X 1m X 1m) jeung bakal ngahemat jumlahna signifikan tina waktu keur operatives. The Judin Plastik Kawat ngabogaan galur sarimbag pegatna mun tensile low kawat baja jeung stabil ngandung / tahan dina pamakéan.

    Pamakéan JUDIN Plastik Kawat negates hukuman kiwari keur levied ku mayoritas incinerators EU pikeun meunangkeun kawat baja tina tungku maranéhna, sahingga tebih ngahasilkeun tabungan ongkos.

    Klién maké JUDIN Plastik Kawat baris muka salajengna lokasi / kasempetan pikeun ngolah bahan maranéhanana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !